Сергей Чернецкий Admin
Количество сообщений : 1615 Возраст : 62 Географическое положение : город Южный Работа/Хобби : инженер/ литератор Дата регистрации : 2007-12-05
| Тема: Биография Петра Надутика Пн 06 Апр 2009, 17:25 | |
| Петро Петрович Надутикнародився 12 липня 1939 року (помер 30 червня 2002 р.) в м. Кодима. Закінчив Кодимську середню школу № 1. В 1967 р. , потім - Одеський державний університет ім. Мечникова. По закінченню працював вчителем в Тимківській, Серблянській та Пиріжнянській школах, відповідальним секретарем Кодимської організації товариства “Знання”, викладачем ПТУ № 45. З 1994 р. до кінця життя працював кореспондентом газети “Нова доба”. Друкувався в обласній та районній періодиці, збірнику „Голодомори в під радянській Україні” (Київ – Львів – Нью-Йорк, 2002 ) в 1993 році вийшла збірка “Кодими віть калинова”. Нехай моє іде у люди слово…Нехай іде...Нехай моє іде у люди слово, Бо вже дозріло колосом воно. Хай западає в душі веселково І зогріва, як запашне вино. Воно в мені зросло не одиноко — З мого народу впало під перо, І я його вертаю, наче злото, Із щедрістю на Щастя і Добро. Петро Надутик | |
|